نوشته شده توسط : سلامت

درمان های طبیعی برای گزش و نیش پشه

 

نیش پشه می تواند بسیار ازاردهنده باشد. در این مقاله سعی می کنیم برخی از درمان های خانگی موجود برای بهبود جای نیش پشه را با هم مرور کنیم.

 

جوی دوسر

جوی دوسر می توان درد و تورم ناشی از ترکیبات رها شده توسط پشه را تسکین ببخشد. خمیر جوی دو سر را با ترکیب کردن مقادیر مساوی از این ماده با آب ایجاد کنید. سپس آن را بر روی پارچه تمیزی بگذارید و بر روی جای نیش قرار دهید. اجازه دهید به مدت 10 دقیقه در همین حالت بماند و سپس آن را تمیز کنید.

 

یخ

دمای سرد و یخ می تواند التهاب موجود در این ناحیه را کاهش دهد. سرما همچنین قادر است پوست را بی حس کند و تسکین سریع اما کوتاه مدتی را ایجاد نماید. یخ را به طور مستقیم بر روی جای نیش قرار ندهید. آن را در پارچه تمیزی بپیچید و سپس بر روی محل نیش بگذارید.

 

عسل

این ماده شگفت انگیز یکی از درمان های خانگی عالی برای بهبود جای نیش پشه هست. عسل خواص ضد میکروبی و ضد التهابی فروانی دارد و سال هاست که برای درمان شرایط مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. چند قطره از عسل را روی نیش پشه بریزید تا التهاب آن را کاهش دهد.

 

آلوئه ورا

آلوئه ورا خاصیت ضد التهابی دارد و می تواند زخم های کوچک یا عفونت ها را تسکین ببخشد. ژل طبیعی آلوئه ورا را بر روی ناحیه مدنظر بگذارید.

 

جوش شیرین

یک قاشق غذاخوری از جوش شیرین را با مقادیر کافی از آب ترکیب کنید تا خمیری حاصل شود. آن را بر روی محل مدنظر بگذارید. بعد از 10 دقیقه محل زخم را بشویید.

 

ریحان

مطالعات نشان می دهد یکی از ترکیبات شیمیایی موجود در ریحان می تواند پوست خارش دار را تسکین ببخشد. دو پیمانه آب را بجوشانید و کمی برگ خشک ریحان به آن اضافه کنید. ترکیب را صاف کنید و اجازه دهید خنک شود. سپس پنبه را در این آب فرو ببرید روی محل موردنظر بگذارید.

 

سرکه

سرکه سیب قرن هاست که به عنوان درمان خانگی شرایط مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد. یک پنبه را در آب سرد و سرکه فرو ببرید و روی محل مدنظر بگذارید.

 

پیاز

پیاز می تواند نیش حشراتی همچون پشه را بهبود ببخشد. پیاز خاصیت ضد قارچی طبیعی دارد و می تواند عفونت را کاهش دهد. پیاز را برش دهید و آن را به طور مستقیم بر روی جای نیش بگذارید. بعد از چند دقیقه پیاز را بردارید و محل را تمیز نمایید.

 

آویشن

برگ های آویشن نیز می تواند خاصیت آنتی باکتریایی و ضد قارچی داشته باشد. شما نیز می توانید از این گزینه برای تسکین جای نیش حشرات استفاده کنید.



:: بازدید از این مطلب : 114
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 29 اسفند 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سلامت

 

خواص و مضرات خوردن انار

 

زمانی که صحبت از سبزیجات و میوه ها به میان می آید، هر کدام از آن ها در برگیرنده خواص منحصر به فرد و مزایایی خواهند بود که می توانند به حفظ و بهبود سلامتی ما کمک کنند و در برابر پیشگیری و درمان بیماری ها مفید باشند. هزاران سال است که افراد از انار برای مقاصد سلامتی استفاده می کنند و اخیرا نیز این میوه به خاطر مزایایی که برای بدن دارد در میان افراد محبوب شده است. با اینحال باید به خاطر داشته باشید که انار نیز می تواند مضراتی برای بدن داشته باشد. در این مقاله سعی می کنیم خواص و مضرات انار را با هم مرور کنیم.

 

لیست خواص انار

این میوه دارای آنتی اکسیدان است:

انار در برگیرنده پلی فنول هایی است که با عنوان تانین شناخته می شوند. این تانین ها دارای خواص ضد رادیکال های ازاد هستند و می توانند مزایا و تاثیرات بسیار خوبی بر روی بدن داشته باشند.

انار به کاهش خطر توسعه بیماری های قلبی کمک می کند:

بر اساس برخی از مطالعات انجام شده، بیمارانی که از پرفشاری خون رنج می برند می توانند با نوشیدن آب انار فشار خود را کمتر نمایند. این موضوع به قلب بیماران نیز کمک می کند و باعث کاهش تلاش مورد نیاز توسط قلب برای به جریان انداختن خون در سرتاسر بدن می شود.

انار خاصیت آنتی باکتریایی دارد:

تحقیقات انجام شده نشان می دهد مصرف انار از بروز عفونت جلوگیری می کند و در برابر پلاک های دندانی خاصیت آنتی باکتریایی از خود نشان می دهد.

 

مضرات انار

این میوه باعث ایجاد مشکلات معده ای می شود:

با اینکه انار به طور مستقیم باعث ایجاد بیماری نمی شود اما مصرف بیش از حد آن باعث ایجاد مشکلات مرتبط با حساسیت معده می شود. به خصوص اگر معده حساسی داشته باشید این میوه باعث ایجاد ناراحتی و درد خواهد شد.

این میوه برای افرادی که سطح قند بالا دارند می تواند خطرناک باشد:

افرادی که از دیابت رنج می برند باید در مورد مصرف انار هوشیار باشند زیرا محتوای قند بالایی دارد.

انار ممکن است با برخی از داروها تداخل داشته باشند:

اگرچه تحقیقات بر روی این میوه محدود است اما برخی از مطالعات نشان می دهد انار ممکن است آنزیم هایی که در متابولیزه کردن داروها نقش دارند را دچار اختلال کند. بنابراین اگر مجبور هستید داروی خاصی را برای بیماری خود مصرف کنید، بهتر است درباره انار با پزشک خود مشورت نمایید و ببینید این میوه با داروی مصرفی تداخل دارد یا خیر. با اینکه خوردن انار مزایای زیادی دارد اما در برخی از شرایط می تواند مضراتی هم داشته باشد. پس در خوردن هر ماده ای محتاط باشید.

 

بیشتر بخوانید: خواص انار برای مو



:: بازدید از این مطلب : 100
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 25 اسفند 1396 | نظرات ()